Tarikh: 25 Nov 2011, Jumaat
Masa: 2.30pm - 6pm
Tempat: Rakan, 18,20,22,22A-G , Jalan semenyih sentral 6, 43500 Semenyih, Malaysia
Get Directions
Syarat:
Belian 1kg colatta mint/lemon/strawberry/mango yang berharga RM17.90, pelanggan berpeluang mengikuti kelas coklat .
Chef Khairi akan mengajar cara-cara membuat 5 jenis coklat:
1- lemon choc. lollipop
2- Mint choc bar
3- orange praline
4-strawberry praline
5-blueberry praline
Inilah peluang yang aku tunggu, murah pula tu. Aku mmg dah plan nak belajar buat choc ni dgn Chef Fauziah di Nilai 3 dengan bayaran sebanyak RM150/person jika >2 org pelajar ataupun dgn Chef Chee Seng kat Bagus dengan bayaran sebanyak RM160 seorang.
No comments:
Post a Comment